Økonomiglimt har fokus på at bedriften din skal prestere der det trengs. Det gjør vi ved at dere slipper å tenke på regnskapet. Vi har erfarne regnskapsførere som er oppdaterte på de digitale løsningene som finnes. Opp igjennom årene har det blitt mer og mer vanlig å bistå som rådgivere og ikke bare regnskapsførere. Noe vi synes er utrolig gøy. Dette gjør at vi får ett tettere samarbeid og forstår hverandre bedre. Da kan vi spille videre på hverandres tanker og meninger. Tjenestene Økonomiglimt leverer har vi gjort i mange år.Det er viktig at du føler deg trygg på at det blir gjort slik det skal.

Regnskap

Kontinuerlig regnskap er en av våre mange regnskapstjenester som vi tilbyr våre kunder. Vi fører regnskap for små og mellomstore selskaper. Regnskap kan være alt fra føring av bilag til årsregnskap og aksjonærregisteroppgaven, samt sende faktura. Du kan velge å ha tilgang til regnskapet ditt via Tripletex eller Uni24. Det står mer om dette under “System” fanen.

Fakturering

Noe av det viktigste en bedrift gjør er faktureringen. Det bidrar til økonomisk vekst. Fakturering er en post som kan ta lite tid, og det kan ta mye tid. Noe som kan gå utover andre arbeidsoppgaver. Økonomiglimt har mange års erfaring innenfor akkurat dette feltet. Vi kan gjøre dette for deg, uten at du trenger å bruke tid på dette.

Lønnstjenester

Lønn og lønnskjøring er viktige ting som ikke må bli tatt lett på. Det er ikke mye som irriterer mer enn feil utbetaling av lønn på lønningsdagen. Har dere vanskeligheter for å betale ut lønn ved lønnskjøring burde dere se på alternative måter å løse dette på. Hos oss kan vi kjøre lønn effektivt og slik du måtte ønske.

Rådgivning

Hos oss kan du spør om alt mulig fra regnskap, bedriftsøkonomi og oppstart av bedrift. Vi har over årene merket ett økt behov for denne typen rådgivning. Noe som gjør oss til bedriftens lojale samarbeidspartner. Vi veileder i de enkle og i de mer komplekse problemstillingene. Hos oss får du gode råd om effektivisering og automatisering av rutiner, samt valg av riktige løsninger slik at din bedrift får en sunn økonomisk drift og vekst.

Skattemelding

Selvangivelse, eller som det nå heter, skattemelding er noe vi har lang erfaring med. Mange privatpersoner og små bedrifter (ENK) sliter med å fylle ut denne. Har man kontroll på det økonomiske i forkant av skattemeldingen vil denne oppgaven være betraktelig lettere. Har du regnskapet hos oss vil vi ha full kontroll på hva som skal fylles ut og hvor. Vi bistår også med utarbeidelse av offentlig regnskap og skattemelding for AS. HUSK Å LEVERE SKATTEMELDING INNEN 31 MAI!

Aksjonærregisteroppgaven

Mange glemmer viktigheten av nettopp denne oppgaven. Opplysninger fra bedriften gir Skatteetaten grunnlag til å produsere og sende ut Aksjeoppgaven til aksjonærene. Oppgaven skal hjelpe aksjonærene til å levere rett skattemelding. Den danner også grunnlag for forhåndsutfylling av skattepliktige beløp i skattemeldingen. Aksjonærregisteroppgaven kan være vanskelig å fylle ut. Økonomiglimt har god erfaring i det å levere denne oppgaven. HUSK Å LEVERE AKSJONÆRREGISTEROPPGAVEN INNEN 31 JANUAR!

Etablering av selskap

Økonomiglimt bidrar og gjennomfører hele prosessen for deg om du måtte ønske det. Vi har god erfaring innen stiftelse av AS, ENK og ansvarlig selskap. Ved hjelp fra oss, skal vi sammen finne ut hvilket selskapsform som passer best for deg. Vi bistår også med etablering av eierseksjonssameier.

Økonomiglimt AS

Økonomiglimt AS er et regnskapsfirma i Vennesla som ble stiftet i Januar 2013.
Vi tilbyr tjenester som regnskapsføring, fakturering,lønn og generell rådgivning.

Vi bistår våre kunder med utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer.

Kontaktinformasjon

Adresse: Torsbyveien 14
4700 Vennesla
Åpningstider: Man-Fre 08.00 – 15.00
Telefon: 381 57 837
Mobil: 918 29 602